728x90 AdSpace

SON YAZILAR
30 Aralık 2014 Salı

GECE LXVII


27 Ağustos 2014
Çarşamba

Okumadan geçen bir gün daha geride kaldı. Oysa iyi bir okuma ritüeli tutturmak üzereydim. Ferit Edgü’nün Tüm Ders NotlarıMarquez’in Mavi Köpeğin GözleriKafka’nın Dava’sı, küçük İskender’in Elli Belirsiz’i ve Murat Yalçın’ın hazırladığı Yeraltına Mektuplar bir arada gayet güzel bir şekilde okunuyordu. Bir yandan da Okuma Günlüğü için notlar alıyordum. Fakat bu gece Arsenal-Beşiktaş maçı nedeniyle okuma arası vermek zorunda kaldım. İstediğimiz sonucu alamadığımız gibi okuyamadığım için de kendimi kötü hissediyorum. Yarın yeniden okumaya yoğunlaşmalıyım.
Bu arada bir süredir planladığım Dergiler projeme de başlamalıyım. Birçok derginin yeni sayısı Eylül ayında çıkacağı için bu proje büyük ihtimalle Eylül’le birlikte başlayacaktır. Bugünlerde Notos’un son sayısı (Ağustos-Eylül 2014 Sayı:47) üzerine bir yazı yazmakla ilgilensem gayet iyi olacak. Eylül ayı yaklaşırken Eylül’e Mektuplar projeme de hız vermeliyim. Bir yandan Yeraltına Mektuplar’ı okurken en kısa zamanda da yeniden Enis Batur’un Gönderen kitabını okumaya başlamalıyım. Bu iki kitap Eylül’e Mektuplar projeme büyük katkı sağlayacaktır. Bu iki kitabın yanında birkaç farklı mektup kitabı daha belirleyip, bu projeye yön vermek için, başvuru kitaplarım içine dâhil etmeliyim.
Leylâ Erbil’in Mektup Aşkları kitabını da bir türlü okuyamadım. Okumak isteyip de okuyamadıklarım o kadar çok ki. Bu kitaba da artık başlamam gerekiyor. Okumak isteyip de okuyamadıklarımı da listelemeliyim ve iyi bir okuma listesi yaparak bir an önce okuyamadıklarımı okumalıyım.
Okuma planları ve projeler kendi yollarını bularak akmaya çalışırken okumanın getirdiği yeni düşünceler ekseninde daha da hızlanmam gerektiğinin farkındayım.

yirmi7ağustos’14gecesi edirne

Tuna BAŞAR
tuna başar

Jeewani is a freelance web designer and developer with a passion for interaction design.

Website: Premium Blog Templates

  • Blogger Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: GECE LXVII Rating: 5 Reviewed By: Tuna BAŞAR